Når noget står stille

Jeg skriver mange digte, hver eneste dag. Det er lige så vigtig for mig som at trække vejret. Jeg redigere dem retter dem til, læser dem flere gange. Jeg inspireres af alt mellem himmel og jord.

Min første digtsamling udgav jeg i 1987 den hedder: "Den filharmoniske ulv". Digtsamlingen blev udgivet i gennem forlaget Modtryk fra Århus. Jeg er ved at gøre digtsamlingen klar til 2. udgivelsen, Den bliver udgivet i gennem SAXO.

Min anden digt samling blev ud givet i 2016 29 år efter den første. Den digtsamling hedder: "Den Modne ulv".

Jeg er netop ved at ligge de sidste hænder på min 3. digtsamling. Det er en lidt samfundskritisk digtsamling. Den digtsamling hedder: "Når noget står stille".

Jeg har rigtig fået hul på bylden med min skrivning, jeg er allerede gået i gang med min 4 digtsamling, den 4. digtsamling bliver en kærlighedsærklering til livet. Titlen på den bliver "Klaveret og blomsten".

Forside til: "Når noget står stille"

Når noget står stille

En samling fine digte, med et meget samfundskritisk islet. Samfundet er ved at gå i stå, mennesker søger ekstremer digteren Henrik Anker Vej Sørensen prøver i den her skarpe digtsamling at give udtryk for de tanker og frustrationer der røre sig i ham.

Bogen vil i første omgang udkomme som E-bog og print on demand ved SAXO forlag

Den modne ulv

Den modne ulv er min anden digt samling. En personlig og følsom digt samling. Digtene svæver imellem drømme, fantasi og livet.

These days end

Musik video til digt samlingen "Den modne ulv".

Op læste digte fra "Den modne ulv"

Digtet "Lys og farver" fra den modne ulv

4 november 2016

Udgivelses dato for "Den modne ulv".

Den filharmoniske ulv

Var min første digtsamling der udkom igennem forlaget Modtryk i Århus. Det var helt tilbage i 1987 🙂

Jeg arbejder på at få den udgivet igen som e-bog 

Den filharmoniske ulv fik rigtig mange fine anmeldelser dengang i 1987